پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1404/01/28

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: مصرف دارو در ماه مبارک رمضان بدون مشورت با پزشک قطع نشود.


به گزارش روابط عمومی معانت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر حجت اله انصاری ابراز داشت: بارداری، شیردهی و ابتلا برخی بیماری‌ها مانند دیابت، فشارخون، روده تحریک پذیر، یبوست، زخمهای گوارشی همگی ناشی از شرایط جسمی هستند بنابراین فرد ملزم است پیش از اقدام به روزه‌داری،با پزشک معالج مشورت کند.


وی تاکید کرد: بیماران مبتلا به بیماری انسدادی ریوی و صرع خصوصاً در معرض خطر تغییر دوز دارو هستند. پزشکان علاوه بر اینکه باید به بیماران صرعی که با قطع دارو دچار بازگشت حملات تشنجی می شوند مشاوره دقیق بدهند،باید به بیماران مبتلا به آسم که با قطع داروهای استنشاقی دچار حملات آسمی می شوند،توصیه های لازم را ارائه کنند.


دکتر انصاری گفت: برخی از داروهای ضد التهاب این قابلیت را دارند که دوبار در طول روز مصرف شوند. مصرف این گونه داروها را می‌توان با مشورت پزشک به زمان افطار یا سحر موکول کرد. پزشک معالج، جهت درمان عفونت در بیمار روزه‌دار می‌تواند اقدام به تجویز آنتی بیوتیک‌هایی کند که به جای چند بار مصرف در طی روز،یک یا دو بار در روز مصرف شوند.